LEGO Super Heroes I Der SHIELD Helicarrier I 76042

  • Prekės kodas: 76042
  • Amžius: 16+
  • Detalių skaičius: 2996
  • Išparduota!

    Kaina: 645.00€ 749.99€

Helicarrier - plaukiojantis orlaivio vežėjas, kurio būstinė yra organizacija kovai su nusikalstamumu, pavadinta SCH.I.T.

Jos masyvus korpusas pagamintas iš pilkų atspalvių detalių. Statybos pagrindas yra du kilimo ir tūpimo takai, esantys kampu vienas kitam. Kiekviena juostelė turi aiškų ženklą, simbolius stilizuoto erelio ir užtvaros bamperių forma.

Ant orlaivio vežėjo viršutinio denio, supa tamsintas stiklas, yra stebėjimo bokštas. Jame yra viskas, ko reikia specialių agentų darbui: palydovinė antena, stebėjimo sistema ir prietaisų valdymo pultas.

Priešais bokštą matote krovininį skyrių. Čia, naudojant benzininį tanklaivį ir du krautuvus, galima pilti degalus į visus kovos naikintuvus ir tiekti jiems reikalingą inventorių.

Apatinis denis taip pat puikiai tinka keletui orlaivių, o taip pat jame įrengtas slaptas liukas.

Jei pageidaujama, dalį kilimo ir tūpimo tako galima pašalinti ir atsidurti Helicarrier širdyje - tarybos kambaryje.

Čia centrinę vietą užima kapitono tiltas, sukurtas Nick Fury ir jo geriausioms agentūroms: "Black Widow", "Captain America", "Mary Hill" ir "Hawkeye".

Taip pat salėje yra pleišto formos lentelių eilutės su skaidriu monitoriumi. Tai yra darbo vietos likusiems specialiesiems agentams.

Ypatingas dėmesys skiriamas orlaivio vežėjo važiuojantiems įtaisams. Jį atstovauja keturi didžiuliai rotoriaus varžtai. Siekiant didesnio realumo, juos galima pasukti naudojant specialią rankeną po dugnu.

"Helicarrier" dydis surinktoje formoje yra 79x43x28 cm.

Iš "Lego 76042" rinkinio galite sukurti didelio masto "Helicarrier" modelį su dviem kilimo ir tūpimo takais, keturiais sukamaisiais sraigtais, išsamia būstine ir demonstravimo skydeliu, taip pat papildyti mikrogranulėmis, tokius kaip: 3 Quinjets, 3 reaktyviniai varikliai, benzinas ir 2 šakiniai krautuvai .

Rašyti atsiliepimą

Note: HTML is not translated!
    Blogas           Geras
Captcha

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje. Žemiau įveskite savo vardą ir el. pašto adresą ir mes Jums pranešime, kai tik produktas vėl bus prieinamas.

Jūsų vardas
El. paštas
Komentaras