LEGO® City Persekiojimas policijos sraigtasparniu 60243

  • Gamintojas: LEGO
  • Prekės kodas: 60243
  • Amžius: 5+
  • Detalių skaičius: 212
  • Išleidimo metai: 2020
  • Išparduota!

    Kaina: 34.99€

Šis „LEGO® City“ Persekiojimo policijos sraigtasparniu (60243) rinkinys su policijos sraigtasparniu su veikiančia magnetine grandine patiks vaikams, mėgstantiems žaidimą vaidmenimis. Jaunieji teisėsaugininkai gali padėti LEGO City TV didvyriui Sam Grizzled apsaugoti miestą nuo Snake Rattler. O su sunkvežimiu, motociklu ir policijos keturračiu viskas paruošta nuotykiams! Šaunus žaislas vaikams. Šio LEGO City žaislo instrukcijas rasite dėžėje. Arba galite prisijungti prie interneto ir atsisiųsti Instructions PLUS, pasiekiamas programėlėje LEGO Life . Šis interaktyvus konstravimo vadovas su puikiais priartinimo ir pasukimo įrankiais greitai pavers pradedančiuosius LEGO konstruktorius į konstravimo meistrus! Tikroviški žaidimo vaidmenimis nuotykiai. „LEGO City“ policijos rinkiniai pasižymi intriguojančia konstravimo ir žaidimo patirtimi su modeliais ir personažais, atspindinčiais tikrą miesto gyvenimą smagiu ir išradingu būdu.

  • Šis kelių transporto priemonių „LEGO® City“ policijos (60243) rinkinys turi sraigtasparnį su galingu magnetu magnetiniams objektams pakelti, įskaitant ir nusikaltėlių pabėgimo sunkvežimį! Šaunus žaislas vaikams, mėgstantiems smagų automobilių gaudynių veiksmą.
  • Paimkite „LEGO® City“ TV didvyrį Sam Grizzled, keturračio vairuotoją, nusikaltėlį Snake Rattler ir jo bendrininką. Pridėkite žaislinį sraigtasparnį su kėlimo magnetu, pabėgimo sunkvežimį bei motociklą ir viskas paruošta nesibaigiančiam nevaržomam žaidimui!
  • Mažieji nusikaltėlių gaudytojai gali pakelti ir nuskraidinti nusikaltėlių pabėgimo transporto priemonę pritvirtindami sraigtasparnio magnetą prie pavogto seifo sunkvežimio kėbule. Sraigtasparnis taip pat turi vietos visoms 4 minifigūrėlėms.
  • Ieškote šaunių žaislų vaikams nuo 5 metų amžiaus? Šis rinkinys taps puikia Kalėdų, gimtadienio arba bet kurios kitos dienos dovana „LEGO® City“ gerbėjams ir berniukams bei mergaitėms, kurioms patinka veiksmo kupinas žaidimas vaidmenimis. Pakanka minimalių konstravimo įgūdžių.
  • Sukonstruotas Sam Grizzled sraigtasparnis yra 11 cm aukščio, 30 cm ilgio ir 26 cm pločio, o Snake Rattler pabėgimo sunkvežimis yra 5 cm aukščio, 10 cm ilgio ir 5 cm pločio.
  • Ar reikia baterijų? Ne, šis konstravimo žaislas maitinamas mažų vaikų lakia vaizduote – tiesiog atidarykite kaladėlių maišelius ir galima iškart pradėti žaisti!
  • Šis konstravimo žaislas turi paprastas spausdintines konstravimo instrukcijas ir „Instructions PLUS“ – interaktyvų konstravimo vadovą pradedantiesiems konstruktoriams. Jos pasiekiamos nemokamai programėlėje „LEGO® Life“ išmaniesiems įrenginiams.
  • Atverkite „LEGO® City“ policijos rinkinių smagumą ir nuotykius su pastatais, transporto priemonėmis ir personažais, kurie įkvepia nesibaigiančiam kūrybiškam žaidimui ir padeda mažiesiems lavinti fiziniu įgūdžius bei įgyti pasitikėjimo savimi.
  • LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežčiausius pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę „LEGO City“ žaidimo rinkinių kokybę, suderinamumą ir lengvą sujungimą bei atskyrimą kiekvieną kartą.
  • „LEGO Group“ mėto, maigo, sukinėja, kaitina, kandžioja, lanksto, drasko ir tampo „LEGO® City“ dalis, kad įsitikintų, jog kiekvienas konstravimo rinkinys atitiktų griežčiausius pasaulinius saugos ir kokybės standartus.

Rašyti atsiliepimą

Note: HTML is not translated!
    Blogas           Geras
Captcha

Panašios prekės

LEGO® City Policijos sunkvežimio monstro apiplėšimas 60245

LEGO® City Policijos sunkvežimio monstro apiplėšimas 60245

Mažiesiems veiksmo herojams ir šauniems TV serialo LEGO® City gerbėjams patiks šis LEGO City Polici..

69.99€

LEGO® City Policijos nuovada 60246

LEGO® City Policijos nuovada 60246

„LEGO® City“ Policijos nuovados (60246) žaidimo rinkinys yra visiškai nuostabus. Mažieji teisėsaugi..

109.99€

LEGO® City Policijos sulaikymas greitkelyje 60242

LEGO® City Policijos sulaikymas greitkelyje 60242

Šis „LEGO City“ Policijos sulaikymo greitkelyje (60242), konstravimo rinkinys su 2 šauniais automob..

19.99€

LEGO® City Ugniagesių sraigtasparnio iškvietimas 60248

LEGO® City Ugniagesių sraigtasparnio iškvietimas 60248

Šį „LEGO® City“ Ugniagesių sraigtasparnio iškvietimo (60248) rinkinį vaikams, kuriems patinka veiks..

21.99€ 29.99€

LEGO City Ledų sunkvežimio policijos gaudynės 60314

LEGO City Ledų sunkvežimio policijos gaudynės 60314

Bum! Šaltakraujai nusikaltėliai Sukčius Eskimas ir Sukčius Vaflis išplėšė bankomatą iš jo pamato ir ..

29.99€

Šiuo metu prekės nėra sandėlyje. Žemiau įveskite savo vardą ir el. pašto adresą ir mes Jums pranešime, kai tik produktas vėl bus prieinamas.

Jūsų vardas
El. paštas
Komentaras